Neix la Plataforma per decidir a Palafolls

Palafolls decideix és un blog creat per “La Puput” per coordinar les accions necessàries per convocar una consulta sobiranista a Palafolls. Els membres de “La Puput” creuen convenient que aquesta consulta es realitzi el proper mes d’abril, juntament amb altres poblacions veïnes com Pineda o Calella. És per això que demana la col·laboració de totes aquelles persones que estiguin interessades en el projecte. Podeu aportar el vostre punt de vista , les vostres opinions i oferiu-vos com a col·laboradors , afegint un comentari en aquest blog.

Ben aviat anunciarem la data i el lloc on es farà la primera assamblea, que servirà per confeccionar els diferents grups de treball encarregats de dur a terme aquesta consulta a Palafo
lls.



2 comentarios:

natalia dijo...

Ayer fui a la reunión del teatro, no creo en la independencia de una comunidad autónoma,no aceptáis que somos parte de España , y es imposible poder separarse bajo la independencia que ERC proclama. Se vio un acto politizado con miembros de la ERC y CIU, ¿y el PP? tenéis miedo y por eso no les invito nadie de la corporativa personalmente.

Yo no iré a votar una parafernalia inútil y que desacredita a buena parte del pueblo Catalano-Español. Hay cosas más importantes como el paro.

Tampoco pienso ayudar a llevar a cabo tal hazmereir ante Cataluña y España.

Porque todos somos España os guste o no.

palafollsdecideix dijo...

Benvoguda Natalia,

En primer lloc perfecte el fet que ahir poguessis estar present a l'acte de presentació de la plataforma. Un dels aspectes que es varen destacar és precisament la crida a poder expressar democràticament les diverses opinions sobre el tema, precisament en això entenem que rau la veritable democràcia. En cap cas, es preten que sigui un acte polititzat, ni per part d'ERC ni CIU ni cap altra força política. Es tracta d'un moviment purament ciutadà, i com a tal ha de servir perquè el poble pugui expressar lliurement quin és el seu desitg. Altrament, comentar-te que l'acte estava obert a tothom sense tenir en compte la seva orientació política / ideològica. De fet, cal recordar que ja hi va haver una moció al ple de l'Ajuntament de Palafolls en la qual el consistori es va posicionar al respecte decidint no donar el seu suport a la iniciativa. En el cas de Palafolls, la plataforma s'ha creat mitjançant una entitat cultural del poble,.. partits polítics a banda. Benvinguda sigui qualsevol persona que vulgui manifestar la seva opinió. Des de la plataforma l'objectiu final és el de mobilitzar el major nombre de persones i garantir la màxima pluralitat en la consulta. En aquest sentit, des de la plataforma et convidem no tan sols a exercir el teu dret a vot sinó alhora a prendre part com a membre actiu defensant la postura que consideris oportuna.

Gràcies pel teu post.

Publicar un comentario