Comissions de treball

La plataforma Palafolls decideix s'organitza entorn diverses comissions de treball :


a) Informàtica

Encarregada de centralitzar i possibilitar, de la forma més àgil possible, les comunicacions internes entre els adherits a la plataforma. Alhora també seran els responsables de realitzar les propostes que permetin posicionar-se en el món de la ciber-informació (blogs, facebook, etc.). També tindran responsabilitats molt concretes el dia de la consulta per tal de garantir la intendència necessària en el procés de votació, així com també en el recompte de vots. Com a primera tasca, s’encarregaran de fer arribar els resultats d’aquesta primera reunió a tots els assistents i de iniciar els tràmits per posicionar-se en el ciberespai.


Membres: Enric Bover, Ferran Muñoz i Miquel Roca.


b) Premsa i comunicació

Serà la responsable de vetllar per intentar arribar al màxim de població possible mitjançant les accions que es cregui necessàries i la coordinació amb els diversos mitjans de comunicació. Inicialment, també es fa càrrec del procés d’incentivació dels votants amb l’objectiu d’aconseguir una participació el més elevada possible. Com a primera tasca, s’encarregarà de redactar el primer comunicat per Ràdio Palafolls, gestionar la crida per l’assemblea general i de centralitzar la recollida de propostes pel logotip de la plataforma.


Membres: Carles Gorini, James Manresa, Júlia Manresa, Carme Ribas i Josep Soms


c) Logística i infraestructures

Es responsabilitzarà de totes les necessitats vinculades a les infraestructures necessàries durant el procés de preparació de la consulta (locals de reunions, etc.) i, molt especialment, de la intendència necessària del dia de la consulta. Com a primera tasca, s’encarregarà de garantir locals per les properes reunions, així com per l’assemblea general de constitució.


Membres: Albert Alenyà, Joan Ferrer, Miquel Fontseca, Xavier Menacho, Xavier Salicrú.


d) Tresoreria i pressupost

Tindrà com escomeses principals la generació dels ingressos necessaris per dur a terme la consulta, mitjançant la proposta de mètodes diversos, alhora que es responsabilitzarà de dur la comptabilitat de tot el projecte. El primer encàrrec serà el de cercar uns ingressos inicials per iniciar els tràmits del projecte i habilitar mètodes de recollida àgils i efectius.


Membres: Odett Alemany, Lluís Nogueras, Marta Nogueras, Jordi Pedemonte.


e) Coordinació i portaveu

Serà la responsable de coordinar tots els esforços entre totes les comissions existents i de liderar interna i externament el projecte. Com a primera tasca se li encomana posar-se en contacte amb la resta d’associacions de Palafolls amb l’objectiu d’explicar-los la iniciativa i cercar adhesions.


Membres: David Alenyà, Benjamí Costa, Francesc Alemany, Xavier Dalmau, Xavier Serra.


0 comentarios:

Publicar un comentario