Més de 100 persones a la 1a Assamblea Informativa







La plataforma “Palafolls Decideix”, impulsada per l’entitat cultural “La Puput” i que neix amb la intenció de celebrar una consulta popular sobre la independència de Catalunya, es va presentar a la població el divendres passat al Teatre.


A l’acte amb prop de 120 palafollencs i palafollenques, els membres de la coordinadora plafollenca van destacar la importància de fomentar la participació a la consulta de persones provinents de tots els àmbits socials i polítics del municipi, on totes les postures hi puguin dir la seva, siguin a favor o en contra de la pregunta formulada. També van valorar positivament la possibilitat del poble de poder-se pronuciar amb llibertat i d’exercir el dret a decidir.


Entre els convidats a la presentació hi van figurar, entre d’altres, un dels impulsors de la consulta a Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis i Xavier Espàrrec, coordinador i portaveu de la plataforma “Canet Decideix”, els quals van emplaçar els palafollencs a col·laborar activament i gaudir d’un històric exercici de democràcia sense precedents. Ximenis va declarar que la reclamació del dret a decidir el destí com a país, impulsat pels propis ciutadans a arreu de Catalunya, “és imparable, ha cridat l’atenció de la premsa internacional i ha fet prendre nota a la Unió Europea”.


Entre el públic assistent hi havia alguns noms destacats com l’antic coordinador d’Unió de Pagesos, Pep Riera, així com nombrosos representants d’ associacions i entitats del poble.


Palafolls 22 de gener de 2010


Declaracions del portaveu de Benjamí Costa [Portaveu de la Plataforma Palafolls decideix]






0 comentarios:

Publicar un comentario