La plataforma Palafolls decideix! inicia el vot anticipat.






La plataforma Palafolls decideix! ha iniciat el vot anticipat per a la consulta sobre la independència.Tots els dimarts i els dijous, des d’avui i fins el dia la consulta, recollirem el vot anticipat de palafollencs i palafollenques que vulguin participar en la consulta independentista abans del 25 d’abril. Aquests dies es farà a l'exterior del MiD, a la plaça del Fòrum Palatiolo, de les 17,00 h a les 20,00 h.

Alhora, la plataforma Palafolls decideix! instal·larà punts de recollida de vot anticipat el proper dissabte 17 durant tot el dia en el decurs de la Fira d’artesania i el diumenge dia 18 al matí a la Plaça Joaquím Ruyra es podrà votar anticipadament coincidint amb la xocolatada i inflables que hem organitzat per a la mainada.

Finalment i coincidint amb Sant Jordi també hi haurà una parada per tal que els palafollencs i palafollenques puguin excercir el seu dret a decidir anticipadament.

Esperem la màxima participació i col·laboració de tothom per tal que es puguin assolir unes bones xifres de vot anticipat


0 comentarios:

Publicar un comentario