Taula rodona "Les consultes sobre la independència"








La plataforma Palafolls decideix! ha organitzat pel proper dimecres 14 d’abril al Música i Dansa (MiD) sota el títol “Les consultes sobre la Independència” una taula rodona. L’acte comptarà amb la presència dels periodistes Manel Cuyàs i Vicent Partal, el músic Francesc Ribera “Titot”, l’actriu Mònica Glaenzel i Pep Riera, antic coordinador nacional de la Unió de Pagesos. La tertúlia serà moderada per Teresa Màrquez, delegada de l’edició maresmenca del diari El Punt.

Manuel Cuyàs és periodista i director adjunt d'El Punt de Barcelona. A més, col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació electrònics i televisius. És també autor de les memòries de Jordi Pujol, de les quals ha publicat el primer volum: "Memòries: Història d'una convicció 1930-1980" i un segon volum Memòries: Temps de construir (1980 - 1993). Com a autor ha publicat "Mataró, una ciutat", "Mataró sota teulada", "Taques al marge" i "Mataró, suau i aspre".

Vicent Partal és periodista i director del principal diari electrònic en catalàVilaweb. Ha treballat també a El Temps, Diari de Barcelona, TVE, Catalunya Ràdio, El Punt i La Vanguradia entre d’altres. Actualment també és el realitzador del programa L’Internauta a Catalunya i és considerat un dels pioners de la xarxa Internet al Països Catalans. Autor de diversos llibres com “ Catalunya 3.0” ,”11-M: El periodisme en crisi” amb Martxelo Otamendi o bé “Periodisme quàntic. Fent periodisme a Internet. L'experiència dels primers deu anys de VilaWeb”.

Francesc Ribera “Titot” és un músic berguedà, cantant de Brams i de Mesclat. També ha estat cantant de Dijous Paella, del Aramateix i també actua com a Josep Maria Cantimplora. És autor del llibre Entestat en la independència: raons de la meva militància a la CUP i, juntament amb Jordi Creus, del llibre Historia de Catalunya al revés. A finals del 2008 surt publicat el llibre/cd "Onze Nadals i un Cap d'any", projecte encapçalat per en Francesc Ribera juntament amb l'Albert Vila i el Marc Serrats, anomenats Poestristes. El desembre de 2009, al Teatre Principal Palma (Mallorca) es presenta l'obra "Protocol Estendard" amb el guió i direcció d'en Titot. Tanmateix, aprofita l'estància a Palma per a presentar amb la resta del grup el que serà la Gira 2010 dels Brams, que tornen als escenaris per a celebrar els 20 anys de la creació del grup berguedà.

Pep Riera és pagés de Mataró. Va ser un dels fundadors de la Unió de Pagesos de Catalunya i durant vint-i-cinc anys en va ser el seu coordinador nacional. La seva experiència en la lluita contra el sistema preestablert l’ha portat a ser un referent en moviments agraris i antiglobalitzadors.

Mònica Glaenzel és actriu i ha participat en nombres sèries de televisió com Ventdelplà , L’un per l’altre o Plats Bruts. Ha participat també en nombrosas obres de teatre com Sóc lletja (1997), Excuses! (2000), Romeo i Julieta (2007) o bé L’ham(2007). El 1994 va fundar la companyia l’Idiota juntament amb Joel Joan i Jordi Sànchez, que més tard es va anomenar Kràmpack, arrel de l’èxit de l’espectacle homònim.


La tertúlia serà moderada per la delegada de l'edició del Maresme del diari El Punt Teresa Màrquez.


Us hi esperem!!

0 comentarios:

Publicar un comentario